Ενδυνάμωση - Cardio

Η φιλοσοφία της εξατομικευμένης προπόνησης είναι αυτό που μας διαφοροποιεί. Η κάθε ασκούμενη αποτελεί για εμάς ένα μοναδικό άτομο και με αυτή την αρχή ξεκινάμε και προχωράμε στην ενδυνάμωση με τα βάρη για να πετύχουμε τους στόχους σας με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Η πολυετή ενασχόληση με το γυναικείο φύλο καθώς και η εξιδίκευση του κάθε καθηγητή σε διαφορετικό κλάδο είτε αυτός έχει να κάνει με αποκατάσταση, είτε με ενδυνάμωση είτε με πιο σύνθετες περιπτώσεις είναι αυτό που θα σας καλύψει απόλυτα.

Κάθε ασκούμενος, κάθε προπόνηση, κάθε πρόγραμμα προπόνησης και κάθε περίοδος άσκησης αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη σημασία για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Η κάθε άσκηση αναλύεται λεπτομερώς έτσι ώστε να κατανοήσετε ακριβώς την κίνηση και να την εκτελέστε τέλεια πριν προχωρήσουμε σε πιο σύνθετες ασκήσεις. Απο απλό στο σύνθετο και από το εύκολο στο δύσκολο.

Εξατομικεύουμε το πρόγραμμα της κάθε ασκούμενης μετά από συζήτηση για τους ατομικούς στόχους, τη συχνότητα και τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά και τις τυχόν ιδιαιτερότητες από τραυματισμούς ή παθήσεις.

Η συστηματική παρακολούθηση σε όλες τις φάσεις του προγράμματος εκγύμνασης και όχι μόνο κατά το διάστημα της αρχικής προσαρμογής, είναι αυτό που θα σας δίνει συνέχεια κίνητρο. Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κάθε φορά είμαστε εκεί για να το αναλύσουμε.

Κυριότερα σημεία

  • 15 ώρες την ημέρα συνεχή παρακολούθηση (08:00 - 23:00)
  • Προσωπική παρακολούθηση από την πρώτη έως την τελευταία προπόνηση
  • Ατομικό και εξατομικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης που αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τους στόχους σας
  • 15 cardio μηχανήματα - διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα
  • 5 Τηλεοράσεις για παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης
  • Cardio Theater – Δυνατότητα να ακούμε την τηλεόραση με προσωπικά ακουστικά

© 2014 - 2019 Flex

created by CREATIVE{DOT}