Σχετικά με εμάς

Ξεκινώντας στο χώρο το 1997 είμαστε ένα από τα πρώτα γυμναστήρια γυναικών που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα.

Μελετώντας τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου σώματος, προσαρμόσαμε όλα τα προγράμματα μας σε αυτό και δημιουργήσαμε ένα χώρο που απευθύνεται αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ένα οικείο, γνώριμο και φιλικό περιβάλλον για να νιώσετε σα να είναι ένας δικός σας αποκλειστικά χώρος. Με όλες τις σύγχρονες μεθόδους άσκησης, με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα και μία έμπειρη και χαμογελαστή ομάδα καθηγητών φυσικής αγωγής φροντίζουμε για την πιο ευχάριστη εμπειρία που μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της προπόνησή σας.

Άλλες Υπηρεσίες

wifi

Δωρεάν ασύρματο δίκτυο wifi

Λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν την ανάγκη σας για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γι' αυτό τον λόγο προσφέρουμε δωρεάν υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet σε όλους τους χώρους.

water

Αυτόματος πωλητής νερών

Το νερό είναι απολύτως απαραίτητο για το σώμα μας και φροντίζει άμεσα για την ενυδάτωση. Επίσης, το νερό είναι χωρίς αμφιβολία το πιο εύπεπτο από τα υγρά και δεν προκαλεί ενοχλήσεις στο στομάχι και στο έντερο.

AC

Κλιματισμός

Όλοι οι χώροι κλιματίζονται Χειμώνα-Καλοκαίρι και διατηρούν σταθερή θερμοκρασία για μια ευχάριστη διαμονή κατά την ασκησή σας.

Ερμάρια

Ερμάρια

Προσωπικά ντουλαπάκια με ατομική κλειδαριά για φύλαξη των αντικειμένων κατά την διάρκεια της προπόνησής σας.

Ατομικά ντους

Ατομικά ντους

Ατομικά ντους - Πιστολάκια μαλλιών


Έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής

Αφήστε όλο το προπονητικό σας πλάνο στα χέρια μας.

marg-kamitsios

Καμήτσιος Μαργαρίτης 

Personal - Functional - Aerobic - 3dx

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Aerobic, Step, Bars, Functional & Keiser Cycling Instructor από το 2002. Καθηγητής της MPBalatsinos στο Group-Personal exercise & Bars on music. Εισηγητής σε συνέδρια Fitness.

natasha-christoforidou

Χριστοφορίδου Νατάσσα 

Yoga - Pilates - Aerobic - Step

Απόφοιτη ιδιωτικής σχολής και πρωταθλήτρια στο αγωνιστικό aerobic. Yoga, Pilates, Aerobic & Step Instructor από το 1998. Εισηγητής σε συνέδρια Yoga & Pilates καθώς και καθηγήτρια της MPBalatsinos σε σεμινάρια Yoga.

basilis-kateroudakis

Κατερουδάκης Βασίλης

Step - Kick - Funtional

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Aerobic, Step, Bars και Functional Instructor από το 2001. Βασικός καθηγητής της MPBalatsinos στο Group, Functional, Fight, Aerobic-Step & Indoor Cycling. Eισηγητής σε συνέδρια Fitness.

giorgos-karampinas

Καράμπινας Γιώργος

Keiser Cycling - Strength

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της North Academy of Fitness. Keiser indoor Cycling Instructor, Vibration, Strength και Personal Trainer από το 2005. Συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων Fitness.

eleni-konstantinidou

Ελένη Κωνσταντινίδου

Pilates - Strength

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Κάτοχος πτυχίου της North Academy of Fitness σε Personal Training, Pilates Mat-Reformer-Cadillac. Strength, Suspension και Pilates Instructor από το 2006. Συμμετοχή σε παρουσιάσεις συνεδρίων Pilates της North Academy of Fitness.

thanos-kenanidis

Κενανίδης Θάνος

Zumba - Functional

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και καθηγητής της North Academy of Fitness. Aerobic, Step, Functional Instructor από το 2001. Εισηγητής σε συνέδρια fitness καθώς και καθηγητής στο Α.Π.Θ.

xara-totsika

Τότσικα Χαρά

3dx - Zumba - Functional

Απόφοιτος  της North Academy of Fitness με πιστοποιήσεις από Zumba, TRX, και Funtional. Stength, Dance, Funtional, και Dance Instructor από το 2005. Συμμετοχή σε παρουσιάσεις συνεδρίων Zumba.

Τρύφωνας Κούστας

Κούστας Τρύφωνας  

Keiser Cycling - Strength - Personal

Κάτοχος πτυχίων Personal Training και Keiser Cycling. Strength instructor από το 2000. Mέλος της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθληματα. Συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδρίων Fitness.

sophia-albanoudi

Αλβανούδη Σοφία

Pilates

Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα τη ρυθμική γυμναστική. Απόφοιτος της MPBalatsinos στο Pilates matwork & props. Instructor από το 2010. Καθηγήτρια κλασσικού χορού & Jazz.

giannis-gatzolis

Γιάννης Γκατζώλης

Strength - Personal

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα Δραστηριότητες Κλειστού Χώρου . Personal Trainer από το 1996 με ειδικότητα στο σχεδιασμό προγραμμάτων σε παθήσεις σπονδυλικής στήλης, γονάτων και τενοντίτιδας.

nikos-vossos

Βόσσος Νίκος

Zumba

Επιτυχών στις εξετάσεις επαγγελματικού χορού του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού Ανδρομάχης Καφαντάρη και κάτοχος της τρίτης θέσης στον ανοιχτό πανελλήνιο διαγωνισμό Salsa. Zumba & Salsa Instructor από το 2010.

mitas-christos

Μήττας Χρήστος

Aerobic

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της MPBalatsinos στο Personal & Group Exercise. Aerobic, Step & Funtrional Instructor από το 2010. 

despoina-nioti

Νιώτη Δέσποινα

Aerial

Απόφοιτος της MPBalatsinos στο Personal-Group Exercise, Yoga & Pilates. Κάτοχος πτυχίου Aerial Silks. Yoga, Pilates και Functional Istructor από το 2013.

© 2014 - 2019 Flex

created by CREATIVE{DOT}